U bevindt zich op: Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 19 mei 2016 Symposium NEN infectiepreventie gaat in op juiste keuze desinfectiemiddelen

Symposium NEN infectiepreventie gaat in op juiste keuze desinfectiemiddelen

Het Nederlands Normalisatie Instituut organiseert op 7 juni a.s. een symposium over infectiepreventie binnen de gezondheidszorg. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het belangrijk het juiste desinfectiemiddel te kiezen, zeker nu er middelen op de markt zullen komen die niet tegen alle infecties werken of die een langere inwerktijd vragen.

Op het programma staat een presentatie van het Ctgb over de veranderingen in de claims van desinfectiemiddelen en de langere inwerktijd die nodig kan zijn voor een goede werkzaamheid. Dit sluit aan bij het KNB-nieuwsbericht van 25 februari jl. dat toelicht waarom voorlichting over desinfectiemiddelen belangrijker wordt.

Belang van kennisuitwisseling

Ook het Kennisnetwerk Biociden zal zich presenteren tijdens het NEN-symposium. De mogelijkheden van informatie uitwisseling via de KNB-Nieuwsbrief of tijdens een eventueel KNB-event zullen worden besproken.

Meer informatie:

KNB-Nieuwsbrief 25 februari 2016

Voor meer informatie en aanmelding NEN-symposium


Zoeken:

Service